Lighthouse Boating biedt momenteel 19 boten te koop aan.

Nieuwpoort

€ 35 000

Ocean 930 Cruiser, durable, seaworthy, powerfull with plenty of space. 

€ 37 000

Teaser 31 Sport, Versatile sport fishing boat, plenty of room in cockpit, large gangways, delivered ready to sail.

€ 66 000

Jeanneau Merry Fisher 925 Flybridge, snelle en comfortabele sportvisser, veelzijdig in gebruik, lage kosten voor onderhoud en verbruik

The 'Stairway to heaven' is van de 2e eigenaar die hem verkoopt door gebrek aan tijd. De boot biedt veel comfort in vergelijking met boten in dezelfde klasse, goed ingedeeld qua ruimte met een paar slimme toepassingen om de boot aan te passen naar gebruik.

€ 23 700

De Jeanneau Selection 37, een snelle sportieve cruiser met hoog aangeschreven wedstrijdkwaliteiten.

€ 32 500

Kirie Feeling 34.6 GTE, Prachtig afgewerkt zoals we gewend zijn van het merk, goed ingedeeld, veilig en comfortabel zonder aan zeileigenschappen in te boeten.

€ 12 900

Gib 'Sea 28, zeewaardige familiecruiser, makkelijk handelbaar en stabiel.

€ 45 000

De Etap 32i Master, Op en top Belgisch product, Onzinkbaar, Comfort door de dubbelwandige en geïsoleerde romp, Snel doch makkelijk handelbaar.

De O2 werd altijd professioneel onderhouden zoals het hoort en ziet er binnen als nieuw uit. (al de facturen aanwezig) Naast het hoge comfort die de boot biedt, mede door zijn nieuwe kussens en matrassen, en het prachtig panoramisch zicht is het aangenaam vertoeven aan boord. De boot heeft geen last van condensatie door de dubbelwandige uitvoering met PUR isolatie.

€ 199 000

MAKE US AN OFFER WE CAN'T REFUSE!

Neptunus Jachtwerf staat voor degelijk, duurzaam en tijdloos design met een hoge afwerkingsgraad.

€ 198 750

De HomeBoat46, uniek concept die wonen en varen stijlvol combineert. Kan gebruikt worden als 2e verblijf op het water maar ook als plezierjacht om te reizen.

Share/Save
Subscribe to Nieuwpoort
naar boven