Lighthouse Boating biedt momenteel 19 boten te koop aan.

Nieuwpoort

€ 70 000

Jeanneau Merry Fisher 925 Flybridge, snelle en comfortabele sportvisser, veelzijdig in gebruik, lage kosten voor onderhoud en verbruik

The 'Stairway to heaven' is van de 2e eigenaar die hem verkoopt door gebrek aan tijd. De boot biedt veel comfort in vergelijking met boten in dezelfde klasse, goed ingedeeld qua ruimte met een paar slimme toepassingen om de boot aan te passen naar gebruik.

€ 23 700

De Jeanneau Selection 37, een snelle sportieve cruiser met hoog aangeschreven wedstrijdkwaliteiten.

€ 32 500

Kirie Feeling 34.6 GTE, Prachtig afgewerkt zoals we gewend zijn van het merk, goed ingedeeld, veilig en comfortabel zonder aan zeileigenschappen in te boeten.

€ 7 750

AVON, gekend voor z'n degelijkheid, goed handelbaar met 40pk yamaha 4 takt, slechts 300 vaaruren

€ 12 900

Gib 'Sea 28, zeewaardige familiecruiser, makkelijk handelbaar en stabiel.

€ 14 500

Jaguar 27, klassieke lijn, comfortabele zeiler, Europese versie van de befaamde Catalina 27, 6.600 rompen geproduceerd over een periode van 22 jaar!

De Jaguar 27 was 1 van de 20 boten beschreven in het boek 'Twenty small sailboats that take you anywhere' door John Vigor. De boten die hierin werden opgenomen hadden dus hun pluimen reeds verdiend met het zeilen rond de wereld. De 'Pennglaou' heeft een licht en luchtig interieur, grote ramen op een aangename kijkhoogte zorgen voor mooie zichten rondom. Het schuifluik is groot en wanneer geopend geeft het een open 'buiten' gevoel.

€ 45 000

De Etap 32i Master, Op en top Belgisch product, Onzinkbaar, Comfort door de dubbelwandige en geïsoleerde romp, Snel doch makkelijk handelbaar.

De O2 werd altijd professioneel onderhouden zoals het hoort en ziet er binnen als nieuw uit. (al de facturen aanwezig) Naast het hoge comfort die de boot biedt, mede door zijn nieuwe kussens en matrassen, en het prachtig panoramisch zicht is het aangenaam vertoeven aan boord. De boot heeft geen last van condensatie door de dubbelwandige uitvoering met PUR isolatie.

€ 199 000

MAKE US AN OFFER WE CAN'T REFUSE!

Neptunus Jachtwerf staat voor degelijk, duurzaam en tijdloos design met een hoge afwerkingsgraad.

€ 198 750

De HomeBoat46, uniek concept die wonen en varen stijlvol combineert. Kan gebruikt worden als 2e verblijf op het water maar ook als plezierjacht om te reizen.

Share/Save
Subscribe to Nieuwpoort
naar boven