Lighthouse Boating biedt momenteel 19 boten te koop aan.

Jachthaven Nieuwpoort

€ 39 000

Beneteau Oceanis 321, 3 cabine versie!, mooie familiecruiser, vaarklaar geleverd.

De Athena is een zeer mooie familiecruiser en werd goed onderhouden door de eigenaar. De boot wordt verkocht, zoals velen, door gebrek aan tijd. De boot is een veelgezochte, minder gevonden, 3 cabine versie met 1 natte cel. De boot is volledig origineel en wordt vaarklaar geleverd.

€ 53 000

Victoire 933, Prachtig en klassiek gelijnd schip, gebouwd en ontworpen door Dick Koopmans in de lijn van hun 50 jarige ervaring.

€ 107 000

Bayliner 300, Veelzijdige familiecruiser, snel en wendbaar, dieselmotoren ipv benzine

'Miss Bodice' is een boot van eerste eigenaar en wordt verkocht door gebrek aan tijd om te varen. De boot is 2013 voor het eerst het water ingegaan en heeft sindsdien slechts 70 vaaruren. Altijd professioneel onderhouden door de dealer en elke winter binnen gestockeerd.

€ 16 900

Kalik 30, prachtig klassiek gelijnd schip, robuust en makkelijk handelbaar, deze boot brengt u overal!

De Marco Polo wordt verkocht voor de aankoop van een groter schip. Het schip is momenteel van 2 vrienden die er met veel zorg mee hebben omgegaan en altijd het nodige onderhoud/herstellingen hebben laten uitvoeren. De boot wordt vaarklaar geleverd met alle nodige uitrusting aan boord.

€ 31 000

Jeanneau Merry Fisher 855 Marlin, de suv van de zee, veelzijdige boot, sportcruiser met alle comfort of sportvisser met goede accommodatie, aan u de keuze!

 

Share/Save
Subscribe to Jachthaven Nieuwpoort
naar boven